Skip to main content
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar

Loodgieter Valkenswaard

U ontdekt een lekkage. Dit is vervelend en dient gerepareerd te worden. Gevolgschade treedt immers snel op. In de omgeving van Valkenswaard schakelt u hiervoor Loodgieter direct in. Wij zijn namelijk een compleet loodgietersbedrijf met een schat aan ervaring. Maak gebruik van onze spoedservice door te bellen naar: 040-2220767. Onze ervaren loodgieters staan dag en nacht voor u klaar in Valkenswaard.

Wij repareren snel én vakkundig

Een loodgieter komt over de vloer bij u thuis. Klantvriendelijkheid is derhalve zeer belangrijk. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden streven wij naar het verkrijgen van een fijn contact. Kiest u voor Loodgieter direct in regio Valkenswaard? Dan kiest u voor het volgende:
Vakmanschap;
Snelheid;
Vriendelijkheid;
Servicegerichtheid.

Oplossen van storm- en waterschade

Hedendaags worden wij ingeschakeld als loodgietersbedrijf voor een diversiteit aan werkzaamheden. U kunt dan onder andere denken aan het lokaliseren van lekkages, het herstellen van waterschade én het repareren van opengesprongen waterleidingen. Verder zijn wij begaan met het uitvoeren van zinkwerkzaamheden én werk met betrekking tot dak- en riooltechniek. Kortom: op korte rijafstand van Valkenswaard levert Loodgieter direct een compleet concept voor huishoudens en bedrijven. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij stellen graag voor u een concurrerende offerte op.

Schakel onze spoedservice in

Maak gebruik van onze spoedservice om lekkages te lokaliseren én op te lossen. Hiervoor belt u naar het volgende telefoonnummer: 040-2220767. Onze loodgieters zijn vervolgens snel ter plaatse bij u thuis in Valkenswaard. Met gebruik van een vakkundige serviceauto behoort uw lekkage in korte tijd tot het verleden. Veilig, snel én professioneel.

Een impressie van ons werk.

[soliloquy id="602"]