Skip to main content
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar

Loodgietersbedrijf Helmond

Heeft u te maken met waterschade? Zoekt u voor het verhelpen van waterschade een vakkundig loodgietersbedrijf in de omgeving van Helmond? Loodgieter direct staat als loodgietersbedrijf 24/7 voor u klaar in regio Helmond. Bel direct naar telefoonnummer: 040-2220767 om gebruik te maken van onze spoedservice. Samen zorgen we ervoor dat waterproblemen tot het verleden behoren.

Snel ter plaatse bij spoed

Als professioneel loodgietersbedrijf zijn wij snel bij u ter plaatse in Helmond. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor u bereikbaar, ook in weekenden en op feestdagen. Hedendaags wordt Loodgieter direct ingeschakeld voor een diversiteit aan werkzaamheden:

  • Lokaliseren en repareren van lekkages;
  • Herstellen van storm- en waterschade;
  • Repareren en vervangen van opengesprongen waterleidingen.

Heeft u te maken met problemen aan uw dak? Dient uw dakgoot gerepareerd te worden? Geen probleem. Loodgieter direct helpt u als loodgietersbedrijf van A tot Z. Neem gerust een kijkje onder zinkwerkzaamheden, daktechniek en riooltechniek voor meer mogelijkheden.

Lokaliseren van lekkages

Om snel én vakkundig lekkages te lokaliseren, maken wij gebruik van moderne lekdetectie technieken. Hierdoor zijn wij altijd snel in staat om lekkages en verstoppingen op te sporen. Verder kunt u rekenen op een goed uitgeruste serviceauto voorzien van moderne apparatuur. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan camerasystemen om waterleidingen van binnenuit te inspecteren. Gevolg: lekkages worden verholpen vanuit binnenuit. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Zoals benoemd staan wij dag en nacht voor u klaar. U kiest bij Loodgieter direct voor vakmanschap, snelheid, vriendelijkheid én een enorme servicegerichtheid. Kortom: wij zijn bij uitstek geschikt om u direct te helpen bij waterschade.

Schakel uw loodgieter in

Op korte rijafstand van Helmond is Loodgieter direct úw loodgietersbedrijf. U schakelt onze loodgieters in door te bellen naar: 040-2220767. Wilt u een offerte aanvragen voor dakwerkzaamheden? U kunt ons eveneens mailen: info@loodgieterdirect.nl.

Een impressie van ons werk.

[soliloquy id="602"]