Skip to main content
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar

Een lekkage aan een verwarming wordt snel opgemerkt door drukverlies in uw ketel. Dit drukverlies kan verwarmingsketel liggen, maar ook aan het leidingensysteem. Waarschijnlijk controleert u eerst de verwarmingsketel. Wanneer deze in orde is, maar het drukverlies blijft, kan de lekkage in uw verwarming zitten. Loodgieter Direct kan de lekkende leiding voor u traceren zonder te breken.

Last van een lekkende verwarming?

De oorzaken van de problemen met de verwarming zijn divers. Zo kan er iets mis zijn met de warmtewisselaars in de ketel. Uw installatiemonteur kan u dan verder helpen.
Is uw ketel in orde en zit er een lekkage in de verwarming leiding zelf? Dan ligt de oorzaak meestal in de montage bij de aanleg van de verwarming. Ook kan slijtage een rol spelen.
Er zijn diverse technieken beschikbaar om erachter te komen waar de lekkage zich bevindt. Ligt de leiding oppervlakkig? Dan gebruiken we infraroodlicht om de lekkage te vinden. Ligt de leiding dieper? Dan vinden we de lekkende leiding met behulp van een elektrisch veld en met traceergas.
In overleg met u en/of uw verzekeraar kunnen wij de lekkage ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschaderapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar, waardoor u zo snel mogelijk geholpen kunt worden.
Heeft u een lekkage aan uw verwarming? Bel ons dan direct via 040 222 0767