Skip to main content
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar

Loodgieter Asten

Druppels, een regenplas of een tikkend geluid; u heeft te maken met een lekkage. Bijvoorbeeld aan het dak. Het is dan belangrijk om op tijd te reageren. Als vakkundige loodgieter in regio Deurne helpen wij u graag. Loodgieter direct is namelijk een compleet loodgietersbedrijf met alles onder één dak. Neem gerust contact op om onze loodgieters in te schakelen. In de omgeving van Deurne heeft Loodgieter direct al vele huishoudens geholpen.

Dé specialist in daklekkages

Hedendaags zijn wij al veelal ingeschakeld als loodgieter nabij Deurne. Door jarenlange ervaring weet Loodgieter direct dat een lekkage vaak te herleiden is naar het dak. Wij adviseren daarom altijd om een vakspecialist in te schakelen bij lekkages. Dit komt onder andere door de werkzaamheden die op hoge hoogte uitgevoerd dienen te worden. Kiest u voor Loodgieter direct? Dan kiest u zoals gezegd voor een compleet loodgietersbedrijf. Door de jaren zijn wij ingeschakeld voor een diversiteit aan werkzaamheden:

  • Lokaliseren en repareren van lekkages;
  • Herstellen van storm- en waterschade;
  • Repareren en vervangen van opengesprongen waterleidingen.

Wij lokaliseren het lek tot op de millimeter

Met behulp van loodgietersgereedschappen en onderdelen gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk het probleem aan te pakken. Hierbij maken wij gebruik van lekdetectie. Door lekdetectie toe te passen, zijn wij in staat om het lek tot op de millimeter nauwkeurig te lokaliseren. Dit heeft verscheidene voordelen. Zo weet u zeker dat uw lekkage bij de bron wordt aangepakt. Verder kunt u rekenen op een heldere plan van aanpak, waarbij het hak- en breekwerk tot het minimum wordt beperkt. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. Kortom: wilt u dat uw lek snel gelokaliseerd en gerepareerd wordt? Dan kiest u voor Loodgieter direct.

Wacht niet te lang

Wacht niet tot het te laat is. Gevolgschade treedt snel op. Bel daarom direct telefoonnummer: 040-2220767 om gebruik te maken van onze spoedservice. Loodgieter direct helpt u graag in de omgeving van Deurne.

Een impressie van ons werk.

[soliloquy id="602"]