Skip to main content
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Speciaal voor spoedklussen
  • Deskundig en 24/7 bereikbaar

Loodgietersbedrijf Geldrop

Op korte rijafstand van Geldrop staat loodgietersbedrijf Loodgieter direct 24/7 voor u klaar. Door onze spoedservice heeft u zich geen zorgen te maken over ernstige lekkages. Wij zijn namelijk snel ter plaatse om gevolgschade te minimaliseren of zelfs te voorkomen. Geef ons direct een belletje op telefoonnummer: 040-2220767 om gebruik te maken van onze spoedservice. Samen zorgen we ervoor dat storm- en/of waterschade snel verleden tijd zijn.

Bij uitstek úw loodgieter

In regio Geldrop is loodgietersbedrijf Loodgieter direct van alle markten thuis. Wij zijn deskundig, snel ter plaatse én vakkundig in spoedklussen. U kunt onder andere bij onze 24-uurs service terecht voor de volgende werkzaamheden:

Een vakkundige werkwijze

Veiligheid, snelheid én professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Loodgieter direct. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een vakkundige werkwijze. Kiest u voor ons loodgietersbedrijf in regio Geldrop? Dan kunt u verder rekenen op geavanceerde lekdetectie technieken in combinatie met de nieuwste apparaten. Omdat ieder lek anders is, kunt u rekenen op maatwerk. Wij komen langs met onze professionele serviceauto, bekijken de problemen en komen vervolgens met een plan van aanpak. Na overleg gaan onze loodgieters aan de slag om het lek te lokaliseren én te repareren. Door het lek tot op de millimeter nauwkeurig te signaleren, hoeft er slechts ter reparatie een kleine opening gemaakt te worden. Hierdoor blijft het breek- en hakwerk tot het minimum beperkt. Resultaat: u bespaart aanzienlijk op hak- en breekwerkzaamheden.

Een offerte aanvragen

U kunt eenvoudig onze spoedservice inschakelen door te telefoneren naar: 040-2220767. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bereiken per mail: info@loodgieterdirect.nl. Loodgieter direct: úw loodgietersbedrijf in de omgeving van Geldrop.

Een impressie van ons werk.

[soliloquy id="602"]